DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2156591-0,20%
Ankara
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİ İlçe Başkanı Ahmet Kılıç’dan Teşekkür

AK PARTİ İlçe Başkanı Ahmet Kılıç’dan Teşekkür

ABONE OL
20 Şubat 2024 18:20
AK PARTİ İlçe Başkanı Ahmet Kılıç’dan Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK PARTİ İlçe Başkanı Ahmet Kılıç’dan Teşekkür

Sözlerime başlamadan önce; her biri AK Parti’nin birer neferi olan dava arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Her biri bir birinden değerli belediye başkanı aday adaylarımız ve belediye meclis üyesi aday adaylarımızın, partimize gösterdiği teveccüh ve özverili çalışmalarından dolayı şahsım ve teşkilatım olarak minnettar olduğumuzu buradan beyan etmek istiyorum. Sizlerin aday adaylığı, partimizin vizyonunu ve hedeflerini güçlendiren önemli bir adım olmuştur.
Partimize olan bağlılığınız ve inancınız, AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki başarısının temel taşlarından biridir. Sizlerin fedakarca gösterdiği çaba ve gayretler, ülkemizde AK Partinin Hizmet Belediyeciliği, Gönül Belediyeciliği anlayışının gelişmesinde büyük bir rol oynamaktadır.
Belediye başkanı ve meclis üyesi aday adaylarımızın her birinin ilçemizin geleceğine yön verecek önemli görüş, önerileri, tecrübeleri bizlere her zaman ışık tutacaktır. İşte bu yüzden, parti içindeki demokratik bir süreç olan aday adaylığı döneminde ortaya koyduğunuz hizmet anlayışı ve vizyonunuz bizleri gururlandırmıştır.
Sizleri her zaman dik duruşunuzla, hizmet aşkınızla, partimize olan bağlılığınızla taktir edeceğiz. Bugüne kadar partimize olan bağlılığınızı ve samimiyetinizi her daim hissettik. Sizler, partimizin temsilcisi olarak halka hizmet etme niyetinizle örnek oldunuz.
Bundan sonraki süreçte de hem Cumhur İttifakının Belediye Başkanı Adayımız Baki Demirbaş’ı hem de belediye meclis üyesi adaylarımızı canı gönülden desteklemek, partimize olan güveninizin bir göstergesi olacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hep birlikte kenetlenerek, seçim sürecinde ve sonrasında da birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Amacımız, hemşehrileirmze en iyi hizmeti sunmak ve ilçemizin geleceğini şekillendirmektir.
Sevgili dava arkadaşlarım; bir kez daha sizlere bu vesileyle teşekkür ederken, AK Parti’nin her bir neferi olarak, partimize gösterdiğiniz teveccüh ve özverili çalışmalarınız için minnettar olduğumuzu söylemek isterim.
Bu vesileyle Belediye Başkan Adayımız Baki Demirbaş’a ve Meclis Üyesi adaylarımıza hayırlı olsun diyor, yolumuz açık olsun.

Hep birlikte başaracağız İnşallah!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r