DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21567400,34%
Ankara
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çubuk CHP’de Heyecan Tepkiye Dönüştü

Çubuk CHP’de Heyecan Tepkiye Dönüştü

ABONE OL
20 Şubat 2024 12:13
Çubuk CHP’de Heyecan Tepkiye Dönüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

ÇUBUK CHP’DE HEYECAN TEPKİYE DÖNÜŞTÜ

 

Çubuk CHP ‘de Can Kaderoğlu’nun  aday gösterilmesinden  sonra yükselen heyecan bir günde tepkiye dönüştü.

Meclis üyelikleri listesinde  Çubuk’ta oturmayan, İyi Parti’den 5 yıl meclis üyeliği yapan ve meclis toplantılarına çoğunlukla katılmayan İYİ Parti’nin görevden aldığı  Burkay Özgün ve görevden alınan bazı İYİ Partili ilçe yöneticilerinin CHP sıralarından meclis üyesi yazılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Can Kaderoğlu ile yakaladığı  ve  sandık başına gitmeyi düşünmeyen binlerce seçmenin Can Kaderoğlu’nun aday olarak açıklanmasından sonra CHP’ye dönen teveccüh bir günde tersine döndü.

VATANDAŞTAN CHP YÖNETİCİLERİNE BÜYÜK TEPKİ

CHP’ İYİ partinin görevden aldıklarına mı teslim oldu diyen birçok CHP’li ve CHP’ye oy verecek vatandaşlar İYİ Parti’nin görevden aldığı kişileri CHP’nin ilk sıralardan meclis üyesi göstermesi CHP’li ve CHP’ye oy verecek vatandaşlara saygısızlıktır yorumlarını yaptılar.

CHP’YE OY YOK

CHP’li partililer olduğu gibi  kararsız olup CHP’ye oy vermeyi düşünen vatandaşlar CHP’de yıllarca çalışan ve halen Çubuk için büyük emekleri olan insanlar varken İYİ Parti’nin görevden aldığı kişileri yazmasından dolayı yerel seçimlerde CHP’ye oy vermekten vazgeçtiklerini belirtmeye başladılar.

Can Kaderoğlu ile büyük bir ivme kazanan CHP’de ki heyecan bir günde dibe vurduğunu belirterek CHP’ye oy vermenin bir anlamı kalmadığını belirttiler.

YAVAŞ’TAN CHP’YE OPERASYON !

Beş yıldır Çubuk’a uğramayan ve Çubuk halkına teşekkürü çok gören ve beş yıl içerisinde bir defa CHP teşkilatının kapısını4 açmayan Man8sur Yavaş’ın belediye başkan adaylığında çekemediği operasyonu meclis üyeliklerinde çekmeye çalıştığı belirtildi.

Çubuk ilçesine çalışacak ilçenin sorunlarını bilen değil Mansur Yavaş’a biat edecek meclis üyesinin seçilmesi için CHP teşkilatına baskı yaparak kendi istediği ilçeye  faydasından çok buraları geçim kaynağı olarak gören kişilerin seçilmesini istediği  konuşuluyor.

CHP TEŞKİLATI BİAD YOLUNU SEÇTİ

CHP Çubuk teşkilatı ve CHP’ ilçe başkanı ise halkın tepkisine kulaklarını tıkarken  vatandaşların tepki gösterdiği Mansur Yavaş’ın dayattığı kişileri n yazılmasına biat eden CHP yöneticilerin vatandaşlar bir an önce istifa etmesini istiyorlar.

VATANDAŞLAR İLÇEYE HİZMET EDECEK KİŞİLER MECLİS ÜYESİ LİSTESİNE YAZILMADIĞI TAKDİRDE  YEREL SEÇİMLERDE CHP’YE OY  SLOGANLARINI SEÇİM GÜNÜNE KADAR  SÜRDÜRECEKLERİNİ BELİDTİYORLAR.

 

                                                                                  REFİK BAYRAM

                                                                       ÇUBUK YENİ HABER- ÇUBUKTV

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r