DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21600760,23%
Ankara
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

CAN KADEROĞLU’NA EVET, BURKAY ÖZGÜN’E HAYIR

CAN KADEROĞLU’NA EVET, BURKAY ÖZGÜN’E HAYIR

ABONE OL
1 Mart 2024 18:50
CAN KADEROĞLU’NA EVET, BURKAY ÖZGÜN’E HAYIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CAN KADEROĞLU’NA EVET   , BURKAY ÖZGÜN’E HAYIR

İYİ Parti’nin görevden aldığı ve görevden alındıktan sonra Mansur Yavaş’dan görev isteyen  ve alamayan Burkay Özgün’ü Mansur Yavaş’ın CHP  birinci sıraya  meclis üyesi yazılması için emri vakiden bulunmasından sonra oluşan tepki her geçen gün artıyor.

CHP Seçmeni ve İYİ Parti’den istifa eden parti tabanı  ve CHP’ye oy vermeyi düşünen bir çok vatandaş Can Kaderoğlu’na evet derken Burkay Özgün’e hayır diyerek sandıkta oy vermeyeceklerini açıkça dile getiriyorlar.

Çubuk’tan birçok vatandaş ve partili tepkilerini CHP yetkililerine ve Mansur Yavaş’a iletirken Mansur Yavaş’ın tepkilere kulaklarını tıkamasına vatandaş sandıkta gereken cevabı vereceğiz diyerek meclis üyeliklerinde oy vermeyeceklerini açıkça dile getiriyor.

Tepkilere rağmen  5 yıldır meclis üyesi olmasına rağmen meclis toplantılarının birçoğuna katılmayan Ankara’da ikamet eden  meclis üyeliğini halkın hizmeti için değil kendi kurtuluşu için gören Burkay Özgün için Mansur Yavaş neden bu kadar ısrarcı olup CHP’ye oy kaybettiriyor diyerek tepki gösteriyorlar.

Burkay Özgün’ün CHP birinci  sıraya meclis üyesi yazılmasıyla birlikte Can Kaderoğlu ile yakalanan heyecanın düştüğü ve CHP’nin iki bin, üç bin arası oy kaybına uğrayacağı açıkça Çubuk kamuoyunda konuşuluyor.

Refik Bayram (Çubuk TV-Çubuk Yeni Haber)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r