DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21561720,16%
Ankara
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇUBUK’TA CHP KİME OY İSTEYECEK ?

ÇUBUK’TA CHP KİME OY İSTEYECEK ?

ABONE OL
21 Şubat 2024 14:34
ÇUBUK’TA CHP KİME OY İSTEYECEK ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÇUBUK’TA   CHP KİME OY İSTEYECEK

CHP’YE Mİ? BURKAY ÖZGÜN’E Mİ?

CHP’de işler karıştı.

Can Kaderoğlu’nun aday olması ile büyük bir heyecan yaşayan CHP meclis üye listelerinin açıklanmasıyla birlikte yakalanan heyecan dibe vurdu.

CHP meclis listesinde 1. Sıraya İYİ Parti tarafından görevden alınan iki ay gibi kısa bir süre önce İYİ Parti belediye meclis üyesi olan Burkay Özgün’ün yazılması CHP camiasında ve Çubuk halkı arasında CHP oy verecek seçmenler arasında büyük tepki yarattı.

Seçimlerde sandığa gitmeyecek birçok kararsız seçmen Can Kaderoğlu’nun adaylığının açıklanmasıyla CHP’ye oy verme yönünde karar değiştirirken Burkay Özgün’ün 1. Sırada yer almasıyla CHP’de değişen bir şey yok diyerek daha tepkili bir duruma geldi. Can Kaderoğlu ile yakaladığı heyecanı bir günde kaybetti.

Yüz yıllık Atatürk’ün ideoloji partisi CHP’nin kendi liderine partisine her türlü hakareti yapan bir partinin  görevden aldığı ilçe başkanının 1. Sıradan aday göstermesi CHP’de ideolojinin kalmadığı birilerinin koltuk hırsını tatmin edecek parti durumuna düştüğü konuşulmaya başladı.

CHP’li seçmen soruyor ?

CHP’ye mi oy vereceğiz. Yoksa Çubuk’ta oturmayan geçmiş dönem belediye meclis toplantılarının çoğuna katılmayan, Ak Parti’nin tüm önergelerine evet veren birinin çıkar ve menfaatleri için mi oy vereceğiz tepkilerini diye getiriyorlar.

Yoksa CHP camiası içinde çalışan partisi için gecesini gündüzüne katan birinci sıraya layık bir aday bulamadı da ithal adaylara muhtaç kaldı.

Her parti kazanmak için çıkar, ama gerçekler balçıkla sıvanmaz. Çubuk’ta Ak Partinin kazanacağı aşikar.

Ama ,Can Kaderoğlu ile yakalanan heyecanla ne kadar çok meclis üyesi çıkarırız derken ithal meclis üyesi için mi  emek  verilecek?

CHP Seçmeni CHP’ye mi oy verecek?

İthal meclis üyesinin koltuk hırsına mı oy verecek?

REFİK BAYRAM

Çubuk Yeni Haber- Çubuk TV

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.