DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21586380,07%
Ankara
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇUBUK’TA SİYASET BU KADAR ÇİRKEFLEŞMEMİŞTİ

ÇUBUK’TA SİYASET BU KADAR ÇİRKEFLEŞMEMİŞTİ

ABONE OL
23 Mart 2024 15:32
ÇUBUK’TA SİYASET BU KADAR ÇİRKEFLEŞMEMİŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÇUBUK’TA SİYASET BU KADAR ÇİRKEFLEŞMEMİŞTİ

Sosyal medyada “ cubukhaberajans” ismiyle paylaşımlar yapan fakat hesabına ismini yazmaktan dahi çekinen trol hesap Yeniden Refah Partisi’nin savunuculuğuna soyunmuş olacak ki Yeniden Refah Partisi  ile ilgili paylaşımları yapmayanları belediyeden nemalanmakla suçluyor.  “Milletin ağzına sakız olan kayıp milyonlardan bahsedin… Belediyenin kuyumcusundan,  her yeri  ranta bağlayan müteahhitlerinden bahsedin” diyerek suçlamalarda bulunuyor.

Öncelikle bu suçlamalarla ilgili elinde deliller varda açıklamayan müfteridir. Elinde deliller  olupta getirdiği takdirde yayınlamayanda şerefsizdir. Bu kadar net ve açık. Elinde bu konularla ilgili bilgi belge varsa kimler nemalanıyorsa çık ve açıkla. Ya da desteklediğin adaya ver belgeleri seçim zamanı çıksın açıklasın tüm çubuk halkı ne varsa öğrensin, her şey açığa çıksın.

Biz hiçbir partiyi kasıtlı olarak  gözden çıkarmayız. Kasıtlı olarak gözden çıkarsak davet ettikleri basın toplantılarına gitmez, Pazar günü yaptıkları seçim bürosu açılışına istirahatimizi bırakarak gitmezdik. Kendilerinin yaptırdıkları anketi göndermedikleri gibi başka bir partinin y yaptırdığı anketi gönderdikleri için yayınladığımızdan dolayı “Belediyeden nemalanan sayfalar!” diyerek yayınlayanları zan altında bırakmak ispatlayamadığı takdirde müfteriliktir.

 

Refik Bayram

Çubuk TV-Çubuk Yenihaber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.