DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21561660,24%
Ankara
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

MANSUR YAVAŞ 5 YILDIR NEREDEYDİ ?

MANSUR YAVAŞ 5 YILDIR NEREDEYDİ ?

ABONE OL
27 Şubat 2024 19:16
MANSUR YAVAŞ 5 YILDIR NEREDEYDİ ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MANSUR YAVAŞ    5 YILDIR    NEREDEYDİ ?

ABB başkanı  Mansur Yavaş 5yıldır uğramadığı Çubuk’a 29 Şubat 2024 günü teşrif edeceklermiş.

Seçildiği günden bugüne bir defa ilçedeki muhtarlarla bir düğün salonunda toplantı yaptı ve gitti. Çubuk halkına beş yıl içerisinde bir defa olsun uğrayıp 2019 seçimlerinde verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmezken Çubuk’a yetim evlat muamelesi uyguladı.

2019 seçimlerinden önce Çubuk ile ilgili hazırlattığı belki kendisinin bile şu an haberi olmadığı projelerden bir tanesini yapmadı.

Projelerinden bir çivi bile çakmadı. Yoksulluk edebiyatının dışına çıkamayan iktidarı ile muhalefeti ile birlikte halka verdikleri bir kilo etin kavgasını yaparak insanlara balık tutmayı değil yoksulluk edebiyatı yapmayı siyasetlerinde kullandılar  ve halende kullanıyorlar.

Biri ben bir kilo et dağıtıyorum derken diğeri 5 kilo dağıtacağım. Biri emekliye bin lira veriyorum derken diğeri beş bin lira vereceğim diyerek sanki babalarının kesesinden dağıtıyorlar da halkı verdikleri veya vermeyi vaat ettikleri ile milletin parası ile milletle dalga geçiyorlar. Daha da ileriye giderek o ancak tavuk butu dağıtır gibi küçük düşürücü insanlık onuruna yakışmayacak sözlerle siyasi dalgalarını geçiyorlar.

Millete sadaka edebiyatı yapacağınıza hangi istihdamı sağladınız onlardan bahsedin.

Yok çünkü…

MANSUR YAVAŞ’IN ÇUBUK İLE İLGİLİ PROJELERİNDEN HABERİ VAR MI?

Mansur Yavaş 2019 seçimlerinde Çubuk’ta yapmayı planladığı ve hazırlattığı projelerle çıktı halkın karşısına  ama 2024 seçimlerine kadar vaat ettiklerinden bir çivi çakmadı. Çünkü vaat ettiği projelerden kendisinin de haberi yok ki yapsın.

Şimdi yine gelecek Çubuk meydanına yoksulluk edebiyatından başlayacak dağıttığı bir kilo eti, verdiği doğal gaz parasını sağ elin verdiğini sol el görmeyecek  kültüründen geliyoruz edebiyatına rağmen anlatacak ve gidecek. 2019 yılında vaat ettiği projelerden bahsedemeyecek.
Yapmadı Çünkü…

Çubuk halkı olarak ilçemize yapılacak olan hizmetlere bakın, İktidar olsun muhalefet olsun ellerine boyunlarına sarılıp gösteriş yapacağımıza Çubuk’a hangi projeleri yapacaklarını veya vaat ettikleri projeleri neden yapmadıklarını sorun. Seçimlerden sonra atı alan Üsküdarı  geçiyor ve beş yıl size , ilçenize uğramıyor. Meydanlarda attıklarını unutup  koltuk sevdalarının derdiyle uğraşıyorlar.

Mansur Yavaş 2019 seçimlerinde  bir dönem diyordu, ama koltuk bu bırakmıyor. Koltuk sevdası hizmet sevdasının üstünde bir beş yıl  daha isteyip gidecek. Bir beş yıl daha bırakın vaat ettiklerini yapmayı uğramayacak bile.

MANSUR YAVAŞ’IN 2019 YILINDA ÇUBUK İÇİN VAAT ETTİĞİ PROJELER

HANGİ PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ ÇUBUK HALKI OLARAK SİZ İNCELEYİN SİZ KARAR VERİN.

KARAR SİZİN…                                    REFİK BAYRAM (ÇUBUK YENİ HABER-ÇUBUK TV)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r