DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21561660,24%
Ankara
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

     BAKİ DEMİRBAŞ (Çubuk Belediye Başkanı)  MANSUR YAVAŞ SİYASİ KURNAZLIK YAPIYOR
  • Çubuk Yeni Haber
  • Siyaset
  •      BAKİ DEMİRBAŞ (Çubuk Belediye Başkanı)  MANSUR YAVAŞ SİYASİ KURNAZLIK YAPIYOR

     BAKİ DEMİRBAŞ (Çubuk Belediye Başkanı)  MANSUR YAVAŞ SİYASİ KURNAZLIK YAPIYOR

ABONE OL
9 Mart 2024 17:04
     BAKİ DEMİRBAŞ (Çubuk Belediye Başkanı)  MANSUR YAVAŞ SİYASİ KURNAZLIK YAPIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAKİ DEMİRBAŞ (Çubuk Belediye Başkanı)

MANSUR YAVAŞ SİYASİ KURNAZLIK YAPIYOR

Mansur Yavaş’ın Çubuk mitinginde ve diğer ilçelerde belediye başkanları bana proje getirmedi  sözlerine tepki gösterdi.

Muhtarlar ve STK temsilcileri ile MHP Ankara il başkanı  Alpaslan Doğan’ında katıldığı kahvaltılı toplantıda cevap vererek “Mansur Yavaş Siyasi Kurnazlık yapıyor” dedi.

Demirbaş yaptığı konuşmada “Mansur bey  meydanlarda  bize proje getirilmedi, başkanlar bize gelmedi  diye hitap ediyor. Şunu açık ve net söylüyorum. Kendisi ile bizzat bütün belediye başkanlarımız olarak iki defa toplantı yaptık, kendisine dosya verdik. Kendisi buraya geldi talepleri aldı. Meclis kürsüsünden gerek bütçe  görüşmelerinde gerekse faaliyet raporlarında ilçemizin önemli olan8 yapılması gereken hususları tek, tek söyledik.

Dört sene boyunca dört tane proje söyledik. Birincisi dedik ki Melikşah havuzunu sıcak suyu harekete geçirin, Üniversite ile  ilçemiz arasında 40 metrelik 4 km’lik bir ana cadde var, bunu açın dedik. Karagölü ,barajı güzelleştirin ,buralara proje yapın dedik. Şehir stadının yanında  4 dönümlük bir arazi var buraya gençlik merkezi yapın, kreş  yapın, spor salonu yapın dedik.  Ama oraya ne yaptılar biliyormusunuz ? Yüz metrelik cenaze irtibat bürosu yaptılar. Yani bize proje getirmediler, bize sunulmadı diye maalesef bunlar söyleniyor.

ÜNİVERSİTENİN YOLUNU 1 HAFTADA AÇACAĞIM DEDİ. 3 YŞIL OLDU AÇMADI.

Meclis konuşmalarını  yayınlatacağım, ne talep etmişiz, ne yapılmış . Akademik yılın açılışında üniversitede Mansur Yavaş başkanım üniversite ile Çubuk arasındaki yolu bir haftaya kadar açıyorum dedi. Aradan 3 yıl geçti bize halen bir proje getirilmedi diyen bir başkan var.

Bizim sunduğumuz projeler dışında  belediyenin yapması gereken  işler var. Bunlar niye yapılmadı . Bunların hesabını vatandaşımız 31 mart’ta sandıkta soracaktır.

Ulaşım bir sorun haline geldi. Asfalt bir sorun haline geldi. Soğuk hava deposu yapalım dedik,5 yıldır yaptıramadık. Şimdi bize bir şey  söylenmedi dersen bu siyasetin kurnazlığı başka bir şey değildir” dedi.

Haber: Refik Bayram

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r